About the artist

‘The creative adult is the child who has survived.’

Naja, dat dus. Eind jaren 80 begonnen met wascokrijtjes op de muur. De wascokrijtjes vervangen door pastelpotloden en verf, met de wereld als mijn canvas. Kunstacademie dropout. In 2011 begonnen met een 365 dagen project, oftewel een jaar lang iedere dag kunst gebruiken als wapen in de strijd tegen depressie. Een heel heftig jaar, waarna ik niet zo veel meer met kunst heb gedaan. Eind 2017 kwam op weg naar spirituele zelfheling en traumaverwerking de inspiratie weer ongekend bovendrijven. Hetgeen geheel onverwachts resulteerde in een nieuw project, voor het gemak Project R genoemd. Dit omdat ik in ieder werk het “R-logo” van mijn dierbare vriend Rogier Hulst gebruik. Ik kan zeggen dat ik het werk hiermee opdraag aan hem, echter is het eerder een samenwerkingsverband, een blending van onze energie. De concepten die hij mij geeft hebben mij tot een mooie spirituele ontdekkingsreis gezet en het is zonde om het resultaat te laten verstoffen op zolder. Dus tadaa! Ik kom onder mijn rots vandaan en ben hier om mijn kunst te laten zien en te delen en hopelijk mensen te mogen inspireren.